Brexit alkalmából egy kis játék . . .

Ezek a nehéz időkben nem csoda hogy az ember a világ végère gondol ill. gondolhat. Az angolok kiléptek az EU-ból s ki tudja mi lesz novemberben az Egyesült Allomokban. Mivel a magyar lélekről azt mondják hogy nagyon pesszimista tud lenni, s mindig csak a legrosszabbat lát, íme egy kis játék (bár igazándiból nem vagyok oda az összes világvége filmek s sorozatokért, de ma épp ilyen kedvem van. Esik az eső s unatkozom).

Képzeld hogy világvége volt (à la Revolution, vagy bármilyen film / sorozat). Túl kell élned valahogyan. Neked s még egy pár ezer embernek. Két partnered van. Partnerként bárkit tekintethetsz, szülő, testvér, kedves barátod, stb. Az a lényeg hogy szükséged van rá, ez az egyetlen ember akibe bízhatsz. S ő is benned.

Az egyik nagyon ügyes, a jég hátán meg tud élni. Mindig talál egy utat. Nagyon karizmatikus ember. De nem biztos hogy félre tud tenni pénzt / anyagot / bármit. Carpe diem ember. Lesz ami lesz.

A másik nagyon spórol. S nem fél a kemény munkától, sőt, élvezi. Szinte karizmatikus. Jól érzed magad az ő társaságban is. De nagyon, nagyon spórol, soha nem lenne spontán.

Te kit választanád?

Advertisements

2 comments

  1. 😄😄😄😄😄 Hãt én is inkább erre vonzók. De néha rám támadt hogy praktikus legyek. Erről mindig nagyon gyorsan lemondom. Úgy látom egyre jobban hasonlítunk mi egymásra. Nagyon örülök h megtaláltuk egymást!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s